TAROM continuă zborurile spre Israel numai în regim special, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe

Având în vedere situația specială din Israel, compania aeriană de stat TAROM a anunțat că începând din 12 octombrie 2023, va continua să opereze zboruri spre aeroportul Tel Aviv din Israel numai cu frecvențe speciale, la solicitarea Celulei de Criză din cadrul Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Tarom anunță că rămâne în strânsă legătură cu autoritățile statului pentru gestionarea situației actuale.

Reprezentanții companiei subliniază că TAROM este una dintre puținele companii care nu au întrerupt operarea pe Tel-Aviv. Acest lucru se datorează mobilizării piloților și echipajelor TAROM. Mai mult decât atât, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, compania TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel-Aviv Otopeni, în intervalul 7-10 octombrie 2023.

Acest set de curse suplimentare au avut și au un regim special și tarife preferențiale care acoperă numai cheltuielile de operare.

Continuarea operării se datorează în mare parte dedicării echipajelor și piloților TAROM cărora compania le mulțumește public pentru modul profesionist în care abordează această situație complexă.

Începând de mâine, 12 octombrie 2023, TAROM va continua să opereze frecvențe speciale către și dinspre Tel Aviv, numai la solicitarea Celulei de Criză a MAE. TAROM rămâne în strânsă legătură cu autoritățile statului în gestionarea situației actuale.

Vă reamintim că alte companii aeriene, precum Wizz Air, au decis să suspende zborurile spre Israel încă din 7 sau 8 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *