Zborurile TAROM Timișoara – Cluj au dispărut din sistemele de rezervări în lunile aprilie și mai

Nou lansatul zbor direct TAROM pe ruta Timișoara – Cluj Napoca, anunțat de curând și inaugurat în urmă cu mai puțin de două săptămâni a fost scos din sistemele de rezervări pentru lunile aprilie și mai, fiind disponibile inclusiv pe site-ul TAROM doar ca zboruri cu escală în pe Aeroportul Otopeni.

Am putea doar să intuim că ar fi vorba de lipsa de cerere pe ruta aceasta.

Zborurile conform motoarelor de căutare în sistemele de rezervări ar fi reluate începând cu 1 iunie 2018.

Este totuși destul de surprinzător că un zbor anunțat cu surle și trâmbițe este anulat atât de devreme.

Realist vorbind, distanța rutieră dintre Cluj și Timișoara este una destul de neglijabilă. Dacă zbori din Timișoara trebuie să iei în vedere că aeroportul nu este foarte aproape de oraș, ceea ce adaugă la durata călătoriei, iar faptul că de la niciunul dintre aceste aeroporturi compania nu oferă zboruri cu conexiune internațională face ruta una mai puțin atractivă.

Vă reamintesc că TAROM a anunțat aceste zboruri la puțin timp după ce Blue Air a renunțat la zborurile triunghiulare Timișoara – Cluj Napoca – Iași.

Zboruri Iași – Cluj-Napoca operate de TAROM din toamnă?

Conform fly-ra.com, din toamnă s-ar lansa zboruri pe ruta Iași – Cluj-Napoca, o rută ce credem noi că ar avea mai mult sens în realitatea românească și pentru care cred că se simte o lipsă după ieșirea Blue Air.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *