Zboruri spre Palermo din Bucuresti cu Fly Romania

Fly Romania, noua companie aeriana din Romania care va incepe operatiunile in luna mai 2014 adauga o noua destinatie pe langa cele deja lansate. De data asta este vorba de o noua destinatie in Italia, mai exact in Sud, la Palermo, cu plecare din Bucuresti.

Zborurile sunt deja incarcate in sistem si se pot rezerva, am sesizat ca ele incep din 27 Mai si este vorba de doua zboruri in fiecare saptamana, in zilele de marti si joi. De asemenea am mai vazut un zbor si intr-o zi de vineri, in 20 iunie, insa nu am mai regasit asta in lunile urmatoare asadar putem considera un orar de zbor Bucuresti – Palermo pe zilele de marti si joi. Plecarea se face din Bucuresti la ora locala 11:00 si intoarcerea din Palermo la 11:45 cu sosire inapoi pe Otopeni la 13:45.

Screen Shot 2014-05-08 at 8.06.38 PM

Orarul de zbor este asadar destul de convenabil pentru cei care doresc sa mearga intr-o vizita sau city-break prelungit in Sicilia.

Preturile pornesc de la 29.90 EUR pe segment de zbor, asadar din 65 euro ai asigurat un zbor dus-intors cu toate taxele incluse, inclusiv cu bagaj de cala inclus. Un pret de low-cost insa cu beneficii aproape de companiile full-service, pentru ca vorbim si de servicii de categoring la bord.
Conditiile spun ca fiecare pasager poate avea un bagaj de mana de 7 kilograme si un bagaj de cala de pana in 20 kilograme.

Citește și  Linia de autobuz expres STB 783 devine linia 100 din 2 decembrie 2023 și va avea mai puține stații pe traseu, în special în zona orașului Otopeni

Sper ca ruta va avea succes!

Va reamintim ca Fly Romania este o noua companie aeriana care opereaza in Romania incepand cu luna mai 2014 si are printre altele si zboruri interne la preturi destul de competitive, cel putin la nivel similar cu Tarom-ul, care opereaza aceste rute cu ATR-uri 42/74, Airbus A318 sau Boeing 737. Insa tot consider ca preturile biletelor de avion pe zborurile interne ar putea fi ceva mai mici.
Conform QMagazine, conducerea FlyRomania a declarat ca au vandut bilete spre toate rutele, iar spre Nordul Italiei si spre Frankfurt interesul este peste asteptari. Tot pe QMagazin aflam ca noua companie aeriana se afla in procesul de cumparare al unei noi aeronave, de data asta un Boeing 737 – insa nu se stiu inca date despre varsta avionului sau despre valoarea achizitie – doar ca Fly Romania spera sa intre acest nou avion in flota undeva la mijlocul lunii iunie.
Cred ca astfel vor reusi sa adauge si noi alte rute, asadar haideti sa asteptam si sa vedem ce va oferi Fly Romania. Ce sper eu insa este sa nu se arunce cu foarte multe rute si sa stabileasca un minim de profit pe cele existente astfel incat compania sa aiba un viitor cat mai lung.

Citește și  Linia de autobuz expres STB 783 devine linia 100 din 2 decembrie 2023 și va avea mai puține stații pe traseu, în special în zona orașului Otopeni

Compania opereaza cu avioane de tip McDonnell Douglas, destul de vechi insa care daca sunt bine intretinute sunt la fel de sigure precum avioanele noi.

Puteti sa cititi aici un material curpinzator despre noua companie aeriana Fly Romania.

fly-romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *