Zboruri Oradea – Londra Stansted cu Ryanair din octombrie 2017

Începând cu octombrie 2017 Aeroportul Oradea va avea parte de un nou zbor internațional operat de Ryanair spre cea mai populară destinație externă din România: Londra. Zborurile vor fi oferite de trei ori pe săptămână o dată cu noul calendar de iarnă 2017 anunțat de către Ryanair.

Zborul spre Londra al celor de la Ryanair de pe Aeroportul Oradea va fi cel de-a treia rută oferită de către irlandezi de pe Aeroportul Oradea, după zborurile deja anunțate cu începere de la sfârșitul lui Martie 2017 spre Barcelona Girona și Milano Bergamo. Momentan zborurile noi de la Oradea spre Londra nu sunt încărcate în sistemul de rezervări Ryanair.

De asemenea, compania a anunțat și o promoție pentru zborurile Oradea – Barcelona Girona și Milano Bergamo, până luni, 27 februarie biletele pot fi rezervate la prețuri începând de la 14.99 EUR pentru zboruri în luna aprilie și mai.

Într-un acord între Consiliul Județean Bihor și Ryanair, zborurile Oradea – Londra se vor efectua pe o perioadă de cel puțin un an de zile, semn că ruta este subvenționată parțial. Conducerea Consiliului Județean Bihor a mai declarat în presa locală că numărul de zboruri operate din Oradea se va mări în perioada următoare.

Citește și  El Al intenționează să zboare din Tel Aviv spre Melbourne, Australia din 2024

Momentan, zboruri spre Londra din apropiere de Oradea sunt oferite de către companii aeriene de pe aeroporturile învecinate din Satu Mare sau Cluj Napoca. Londra este cea mai populară rută operată de companiile aeriene de pe aeroporturile din România ca număr de frecvențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *