Zborurile Oradea – Londra Stansted de la Ryanair sunt acum disponibile pentru a fi rezervate

Compania aeriană low-cost Ryanair va lansa primele zboruri între Aeroportul Oradea și cel din Londra Stansted începând cu 1 septembrie 2017, așa cum vă anunțam deja pe T2T.ro. Zborurile acum au fost confirmate inclusiv prin disponibilitatea acestora de a fi rezervate în motorul de căutare de pe site-ul Ryanair.com.

Inițial zborurile au fost anunțate ca fiind începute din 31 octombrie 2017, dar compania aeriană low-cost Ryanair le-a devansat astfel că zborurile încep din 1 septembrie 2017. Acest lucru se datorează cererii mari de zboruri ale orădenilor spre capitala Marii Britanii.

Orarul zborurilor de la Ryanair între Londra și Oradea este următorul:

FR 2218 Londra Stansted 07:00 – 11:40 Oradea
FR 2219 Oradea 12:05 – 12:45 Londra Stansted
*ore locale

Poți să verifici aici cele mai bune prețuri pentru zboruri Oradea – Londra

Zborurile între Oradea și Londra au o durată de aproximativ 2 ore și 30 minute și sunt operate în zilele de marți, joi și sâmbătă la prețuri de la 24.99 EUR/segment de zbor.

Zborul spre Londra al celor de la Ryanair de pe Aeroportul Oradea va fi cel de-a treia rută oferită de către irlandezi de pe Aeroportul Oradea, după zborurile deja anunțate cu începere de la sfârșitul lui Martie 2017 spre Barcelona Girona și Milano Bergamo.

Citește și  Compania poloneză LOT va zbura pe ruta Oradea - Varșovia din vara aceasta

Într-un acord între Consiliul Județean Bihor și Ryanair, zborurile Oradea – Londra se vor efectua pe o perioadă de cel puțin un an de zile, semn că ruta este subvenționată parțial. Conducerea Consiliului Județean Bihor a mai declarat în presa locală că numărul de zboruri operate din Oradea se va mări în perioada următoare.

Oradea este al patrulea aeroport pe care irlandezii de la Ryanair sunt prezenți în România, după zborurile de pe aeroporturile din București, Timișoara și Craiova.

Din regiunea României de Nord-Vest concurența este dată de cei de la Wizz Air, companie aeriană care operează zboruri low-cost spre Londra Luton de pe Aeroporturile din Cluj Napoca și Satu Mare. De asemenea, de menționat este că există zboruri și de pe Aeroportul Debrecen (Ungaria) spre Londra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *