Oradea – Eindhoven – Zboruri din octombrie 2017 cu Ryanair

Ryanair a lansat astăzi noul orar de zbor pentru iarna lui 2017 de pe Aeroportul Oradea. Prin aceasta lansare, în programul de zbor din Oradea și-a găsit astfel și o nouă destinație – Eindhoven, o nouă rută operată de către operatorul low-cost irlandez, care se adaugă deja zborurilor anunțate de pe orașul de pe malul Crișului spre Barcelona (Girona), Milano și Londra Stansted.

Zborurile au fost confirmate deja pe site-ul oficial Ryanair și sunt încărcate în sistemul de rezervări, astfel că doritorii deja pot să își cumpere biletele de avion, cu începere de la 30 Octombrie 2017. Prețurile pentru un segment de zbor pornesc de la doar 19.99 EUR (one-way).

Vezi aici cele mai mici prețuri pentru zboruri Oradea – Eindhoven

Orarul zborurilor Oradea – Eindhoven pentru sezonul de iarnă 2017 este următorul:

FR 1815 Oradea 21:50 – 23:05 Eindhoven
FR 1814 Eindhoven 18:10 – 21:25 Oradea

Zborurile sunt operate de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri de la Oradea.

În regiune, compania aeriană competitorare Wizz Air zboară spre Eindhoven de pe Aeroportul din Debrecen.

Noua destinație din Oradea spre Eindhoven este a 42-a operată de către cel mai mare operator aerian low-cost din lume și a patra din Oradea. Pe lângă zborurile din Oradea spre Eindhoven, operatorul low-cost irlandez a mai anunțat de pe aeroportul olandez și alte 8 zboruri: Aarhaus (3 zboruri săptămânale), Edinburgh (3 zboruri săptămânale), Milano Malpensa (4 zboruri săptămânale), Praga (zilnic), Rabat (2 zboruri săptămânale), Tangier (2 zboruri săptămânale), Thessaloniki (2 zboruri săptămânale) și Valencia (3 zboruri săptămânale).

Citește și  Compania poloneză LOT va zbura pe ruta Oradea - Varșovia din vara aceasta

Eindhoven este astfel o destinație interesantă și pentru a continua călătoria mai departe în Europa de Vest, însă menționez că rezervările de bilete trebuie efectuate separat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *