Zboruri Low Cost din Bucuresti spre Doncaster – Sheffield cu Wizz Air. Preturi de la 129 Lei!

Wizz Air a anuntat lansarea unei noi rute operate din București, începând cu vineri, 13 iunie 2014. Zborurile vor operate de două ori pe saptamana din București cu plecare la ora 17:15 de pe Otopeni și întoarcere în aceeași zi de la ora locală 19:15, de pe aeroportul Robin Hood Airport, din apropiere de Doncaster.

wizz air

Zborurile bineînțeles sunt operate cu avioane de tip Airbus A320, se pare că va fi al optulea avion Wizz staționat la București, însă nu cred că toate zborurile vor fi operate strict cu noul avion.

Prețurile pentru bilete pornesc de la 129 Lei cu toate taxele incluse și ajung chiar și la 84 lei pentru cei care sunt înrolați în Wizz Discount Club.
În acest moment cam toate zborurile, până la începutul lui august au parte de acest preț extrem de mic, excepție fiind câteva zile din Iulie, două segmente de zbor, ambele în ziua de luni (este vorba de 7 și 14 iulie)

Doncaster este ideal amplasat în centrul Regatului Unit si este mai comod de ajuns aici decat daca ai ateriza la Luton (Londra).

De mentionat este ca Bucuresti este destinatia cea mai ”mare” a aeroportului din Doncaster dupa marimea orașului si ca Wizz Air a transportat de pe acest aeroport nu mai puțin de 1.4 milioane de călători.
Directorul aeroportului din din Doncaster a declarat că este extraordinară deschiderea acestei noi rute și că se așteaptă la 300.000 pasageri pe an. Acest calcul însă menționăm că ar include și mai multe zboruri pe săptămână în condiții de avioane mereu pline.

Citește și  9 ani de la începerea zborurilor Wizz Air la Aeroportul Iași

Wizz Air, filiala din Ungaria care operează și zborurile din și către România are în flotă 41 avioane, toate de tip Airbus a320, cu o vechime medie de 4.5 ani, o medie extrem de bună. Cel mai vechi avion Wizz Air are 11.4 ani iar cel mai nou a fost livrat in 17 Aprilie anul curent. Wizz a primit anul acesta până acum 4 noi avioane în flotă.

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *