Zboruri directe București – Antalya în sezonul de vară 2018 cu SunExpress

Antalya mereu a fost o destinație la mare căutare de către turiștii români, iar asta indiferent de contextul economic sau social, fie el din România sau din Turcia. Totuși, majoritatea zborurilor erau oferite de către agențiile de turism care contractau zboruri charter, pe care ulterior le vindeau în pachete turistice cu hotel și zbor.

Așadar, variantele uzuale pentru călătorii pe cont propriu erau zborurile cu escală oferite de către companiile aeriene care aveau hub prin Istanbul – iar aici e vorba des Turkish Airlines și de Pegasus Airlines.

Începând de anul viitor însă o nouă companie aeriană își va face apariția pe piața din România, oferind zboruri directe la liber pentru turiștii care doresc să zboare spre Antalya. Este vorba de o companie cunoscută de altfel pentru zboruri spre destinații de vacanță – SunExpress.

Sunexpress este o companie aeriană de tip joint venture între companiile aeriene Lufthansa și Turkish Airlines.

Primele zboruri vor debuta în aprilie și vor continua până în octombrie

Primele zboruri directe oferite pe ruta București – Antalya oferite de Sunexpress vor debuta în 25 Aprilie 2018 și vor fi operate o dată pe săptămână, în zilele de miercuri. Zborurile vor fi oferite sezonier, până în 3 octombrie 2018.

Prețurile sunt destul de mari și apar câteva zile ca fiind sold-out, așadar este foarte posibil ca și o agenție de turism să fi cumpărat locuri în regim charter pe aceste avioane, iar cum SunExpress poate nu a vândut toate locurile din avioane, a scos la vânzare și parte din bilete. Ceea ce explică de ce biletele sunt destul de scumpe, biletele one-way plecând de la aproximativ 120 EUR.

Citește și  Ce este un zbor charter și care sunt diferențele față de un zbor normal

Durata zborului este de aproximativ o oră și 45 minute până în Antalya. Din București plecarea este la ora 18:00, cu sosire la 19:45 în Antalya, iar returul de pe orașul de pe malul mării Mediteraneene este la ora 15:20, cu sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 17:10.

Compania aeriană are o flotă de avioane Boeing 737, configurate în densitate low-cost, cu 189 locuri în avion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *