Zboruri Budapesta – New York și Chicago cu LOT Polish Airlines

Conform unor surse postate pe forumul de aviație Fly-Ra.com, se pare că începând cu prima jumătate a anului viitor compania poloneză LOT va oferi zboruri directe în Budapesta și New York (Aeroportul JFK). Zborurile vor avea loc cu aeronave de tip Boeing 787-8 Dreamliner, din care polonezii în acest moment au 7 unități.

Anunțul oficial cu privire la începerea zborurilor între capitala Ungariei și New York este așteptat vinerea aceasta. Vineri compania poloneză va opera un zbor special cu un avion Boeing Dreamliner pe ruta Varșovia – Budapesta.

UPDATE: S-a confirmat. LOT Polish Airlines va zbura de două ori pe săptămână între Budapesta și New York, zboruri directe. Mai mult decât atât, dacă zvonurile inițiale spuneau doar de New York, se pare că zborul va fi operat și spre Chicago.
Zborurile vor debuta începând cu 3 Mai 2018 iar biletele deja sunt puse la vânzare pe site-ul polonezilor.

Zborurile între Budapesta și New York au fost suspendate în 2012, în urma falimentului companiei Malev. Zborurile care se prefigurează a fi lansate de către LOT ar fi a doua pereche de zboruri transcontinentale pe care le are Aeroportul din Budapesta, pe lângă zborurile oferite sezonier de către Air Canada Rouge spre Toronto.

Cum mulți români zboară din vestul țării pe destinații intercontinentale de multe ori de pe Aeroportul din Budapesta, cu siguranță acest nou zbor apropiat va mai fura din pasagerii aeroporturilor din vestul României care ar fi zburat cu Lufthansa spre New York în mod uzual.

Citește și  1 milion de pasageri pe aeroportul Cluj Napoca în prima jumătate a lui 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.