Zboruri București – San Francisco la sub 400 EUR cu KLM și Air France

O nouă ofertă excelentă avem pentru plecări în America de Nord cu Air France și KLM. Astfel, am găsit bilete de avion spre San Francisco la prețuri cu mult sub 400 EUR pentru călătorii cu punct de plecare din București.

Pentru curioși, chiar anul trecut, aproximativ în aceeași perioadă am zburat cu KLM pe ruta București – Amsterdam – San Francisco iar serviciile au fost excelente, puteți citi trip reportul meu aici, cu multe poze și video-uri.

Revenind la date și prețuri, am pentru voi câteva exemple excelente de cum puteți avea parte de o călătorie pe cinste în San Francisco în perioada imediat următoare:

Alte date de călătorie:

12 – 20 Aprilie

14 – 26 Aprilie

21- 29 Aprilie

25 Aprilie – 3 Mai (ideal pentru vacanța de 1 mai 🙂 )

Trebuies spus că datele de călătorie sunt destul de orientative, am selectat doar câteva exemple, promoția este cu precădere pentru lunile aprilie și mai, dar e posibil ca și pe la început de iunie să găsiți prețuri în jur de 400 EUR pe această destinație (1- 13 iunie de exemplu).
Nu cred că mai trebuie să spun că de regulă prețurile pe relația București – San Francisco sunt pe la vreo 800 EUR.

UPDATE: Am găsit și date la sfârșit de 2017! Aceste oferte ar fi ideale pentru cei care nu au acum viza de Statele Unite, până la efectuarea excursiei ar putea obține viza. Detalii despre cum se obține viza de SUA aici.

24 Octombrie – 1 Noiembrie

24 octombrie – 6 Noiembrie

27 octombrie – 8 noiembrie

8 Noiembrie – 16 Noiembrie 

11 – 19 noiembrie

Dacă aveți nevoie de un hotel bun, vă recomand Hotelul Intercontinental de pe Howard Street. Găsiți aici prețuri, disponibilitate, tot ce aveți nevoie, apreciez dacă faceți rezervarea prin link-ul din acest articol. Răsăritul de soare din hotel e superb, vă spun. În plus, sunt câteva restaurante și locuri pentru mic dejun absolut demențiale prin zonă, plus zona de shopping este la 10 minute de mers pe jos. Luați-vă un bagaj în plus, sau mai bine cumpărați-vă un bagaj de marcă de la magazinul Ross, în zona de subsol.

Răsărit San Francisco Hotel Intercontinental
Răsărit San Francisco Hotel Intercontinental

Iar dacă ajungeți în San Francisco, nu cumva să ratați o urcare pe Twin Peaks!

 

2 comentarii la „Zboruri București – San Francisco la sub 400 EUR cu KLM și Air France

 • 30 martie 2017 la 13:11
  Permalink

  Din pacate s-au scumpit deja pentru aprilie si mai 🙁

  Răspunde
  • 30 martie 2017 la 13:17
   Permalink

   Da, ieri seara cand m-am uitat mai era disponibila data pentru vacanta de 1 mai, dar am actualizat cu niste date pentru sfarsit de octombrie, inceput noiembrie care au aparut intre timp.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *