Zboruri București – Astana (Kazahstan) – operate de TAROM din 2018?

Zboruri noi spre capitala Kazahstanului, Astana – au fost luate în considerare și aprobate de curând o dată cu conferința din capitala Kazahstanului denumită TransEuroasia-2017.

Printre destinațiile vehiculate se numără și ruta București – Astana, rută care este dată ca fiind posibil operată de către TAROM, din 2018, potrivit agenției de presă Trend.

Personal, când am primit prima dată alerta, mă așteptam să fie vorba despre zboruri operate de Wizz Air, având în vedere că aceștia zboară deja spre Astana, de la Budapesta. Dar cum zborul spre Kazahstan ar avea sens doar ca tranzit prin București, ideea că TAROM ar opera aceste zboruri nu ar fi deplasată.

Totuși, dacă aceste zboruri se lansează de către TAROM, mă întreb dacă nu cumva zborul ar fi prea la Est și nu cumva dacă ar fi trebuit luate în considerare zboruri mai degrabă spre Tbilisi, Baku sau Yerevan, dacă tot ne gândim la cucerirea estului. Rămâne însă de văzut, cu toată confirmarea Ambasadei Române dată presei că TAROM ia în considerare aceste zboruri, poate răspunsul a fost doar unui „diplomatic”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.