Peste 95% grad de ocupare pentru zborul inaugural Blue Air Bucuresti – Glasgow

Compania Blue Air a operat ieri primul zbor Bucuresti – Glasgow si retur, zborul fiind un real succes din punct de vedere al gradului de ocupare, segmentele fiind rezervate in proportie de peste 95%.

Cursa directa intre Bucuresti si Glasgow este disponibila in fiecare zi de joi si duminica, atat in Orarul de iarna 2015 – 2016, cat si in Orarul de vara 2016.

Gheorghe Racaru, Director General Blue Air: „Avand in vedere potentialul turistic al Romaniei, cat si cel al Scotiei, suntem convinsi ca aceasta noua ruta va fi foarte populara in randul pasagerilor care calatoresc in scop turistic, iar frecventele de zbor puse la dispozitia pasagerilor se pliaza perfect si pe nevoile celor care calatoresc in interes de afaceri. In zona orasului Glasgow exista o comunicate importanta de romani care isi desfasoara activitatea profesionala, iar lansarea acestei noi rute inainte de sarbatorile de iarna a fost special aleasa pentru ca ei sa se poata bucura impreuna cu familia si prietenii de aceasta perioada minunata a anului.”

Recent, Blue Air a reusit sa obtina si inregistrarea IOSA, realizata in urma parcurgerii cu succes a unui audit care verifica managementul operational si procedurile de control ale unei companii aeriene. Obtinerea inregistrarii IOSA certifica un plus de siguranta si calitate a zborului.

Glasgow Airport Pic Peter Devlin
Glasgow Airport
Pic Peter Devlin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *