Zboruri din Cluj Napoca spre Constanța și retur cu Blue Air din vara 2017

Compania aeriană românească Blue Air continuă extinderea ofertei pe zborurile interne iar din vara anului 2017 va lansa și zboruri directe între Cluj Napoca și Constanța. Cluj Napoca nu va fi singurul oraș din care Blue Air va zbura spre Constanța, compania aeriană oferind în perioada de vară și zboruri de pe litoral spre Iași, Oradea și Timișoara.

Cursa directă inaugurală între Cluj Napoca și Constanța va fi lansată începând cu 15 iunie 2017 și deja se pot rezerva bilete de avion pe această rută, fie pe site-ul companiei aeriene, fie pe diversele site-uri ale agențiilor de turism online.

Verifică aici cele mai ieftine bilete de avion Cluj – Constanța

Pentru rutele interne, zborurile interne Blue Air includ în prețul de bază atât bagajul de mână cât și cel de cală, în limita a 23 kilograme.

Prin aceste noi zboruri interne oferite de către Blue Air litoralul românesc va fi mai aproape de români, varianta călătoriei cu avionul fiind net mai rapidă decât cea cu trenul. Prețurile practicate de către Blue Air pe rutele interne pe care le operează sunt extrem de convenabile, așadar nu strică o rezervare din timp pentru a avea parte de costuri care pot fi chiar sub prețul unui bilet de tren.

Citește și  Wizz Air crește numărul de zboruri oferite de la Aeroportul din Cluj Napoca

Blue Air este singura companie aeriană din România care operează zboruri între orașe din provincie, TAROM având doar zboruri din București spre celelalte orașe din România. De asemenea, zboruri interne mai operează și Wizz Air sau Ryanair, dar și acelea tot cu destinația sau punctul de plecare București.

2 comentarii la „Zboruri din Cluj Napoca spre Constanța și retur cu Blue Air din vara 2017

 • 30 aprilie 2017 la 20:26
  Permalink

  sa vedem cand o sa inaugureze si prima aeronava mai noua de 15 ani. varsta flotei este de 24 ani cu avione care au si peste 30 ani

  Răspunde
  • 30 aprilie 2017 la 22:05
   Permalink

   Aparent urmează să primească în următoarele săptămâni 2 x Boeing 737-800 cu o vârstă sub 8 ani. Avioane care au fost în flota Pegasus (Turcia).
   În ultima vreme s-a mai întinerit flota Blue Air, acum vârsta medie, dată de Airfleets.net, este de 23 ani.

   Oricum, nu cred că acesta ar trebui să fie un criteriu pentru pasageri. Vârsta avionului este un avantaj pentru costurile de operare, siguranța este aceeași. Și în SUA întâlnim frecvent avioane de peste 30 ani care zboară ca în a doua zi de la ieșirea din fabrică.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *