Wizz Air zboară transatlantic de la Budapesta în criza coronavirus

Compania aeriană Wizz Air a operat primele zboruri transatlantice către America de Nord cu aeronave Airbus A321 pentru a repatria cetățeni maghiari rămași în varii orașe din America de Nord, dar și cetățeni americani sau canadieni rămași prin Ungaria sau alte țări din împrejurimi.

Compania aeriană low-cost folosește aeroportul Keflavik din Islanda pentru stopuri tehnice pentru a putea realimenta aeronavele care nu ar avea în mod normal capacitate pentru combustibil pentru a opera zboruri din Budapeste spre America de Nord.

Wizz Air astfel zboară din Budapesta spre orașe precum Toronto, Chicago, Miami, New York sau Los Angeles, desigur zboruri posibile datorită stopului tehnic în Islanda.

Zborurile oferite de către Wizz Air nu se adresează doar cetățenilor Ungariei, aceste zboruri fiind disponibile și pentru canadieni sau cetățeni SUA rămași în Ungaria și în statele din jur.

Zborurile Wizz Air de repatriere nu sunt singurele zboruri operate în prezent de către compania maghiară. Aceștia au operat zboruri din Budapesta spre China inclusiv pentru încărcătură medicală cargo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *