Wizz Air lansează 17 zboruri noi de la Viena. Zborurile low-cost spre România din Viena mai au de așteptat

Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi deschiderea unei noi baze operaționale, de data aceasta la Viena. Cu această extindere, compania low-cost cu sediul în Ungaria începe să aibe o prezență tot mai importantă pe scena aviatică central și vest europeană, după ce compania a inaugurat și o bază la Londra Luton.

Extinderea Wizz Air pe aeroportul din Viena este una în forță, fiind alocate bazei trei avioane, două dintre acestea avioane Airbus A321 cu o capacitate de 230 pasageri și un avion Airbus A320 cu o capacitate de 180 pasageri.

Nu mai puțin de 17 rute au fost anunțate spre a fi operate de la Viena spre destinații variate precum Tenerife sau Valencia în vest sau spre Tel Aviv și Kutaisi (Georgia) în Est.

Momentan fără zboruri low-cost din Viena spre România, dar nu sunt excluse surprize imediate

În prezent nu a fost anunțată nici o rută de la Viena spre România, dar aceste rute intuiesc că vor fi anunțate cât de curând. Intuiesc un zbor din Viena cel puțin spre București, dacă nu și spre Cluj sau Timișoara.
În 11 ianuarie va sosi la București CEO-ul companiei maghiare, Jozsef Varady, care probabil va anunța rute noi din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *