Wizz Air va zbura zilnic între Târgu Mureș și Budapesta din octombrie

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air a anunțat creșterea frecvenței de zbor pe ruta Târgu Mureș – Budapesta. Astfel, începând cu orarul de iarnă care va debuta la sfârșitul lunii octombrie, compania aeriană low-cost va oferi zboruri în fiecare zi a săptămânii între cele două orașe.

În prezent Wizz Air operează ruta cu o frecvență de două zboruri săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, cu aeronave de tip Airbus A320 cu o capacitate de 180 locuri.

Prin creșterea frecvenței de la două la șapte zboruri pe săptămână pe ruta Târgu Mureș – Budapesta capacitatea de transport a companiei Wizz Air de la Târgu Mureș va crește cu 40%, cu o posibilitate de transport de 265.000 pasageri pe rutele spre și dinspre Târgu Mureș.

Prețurile pentru biletele de avion vândute de Wizz Air pe ruta Târgu Mureș – Budapesta pornesc de la doar 39 lei.

Aeroportul din Târgu Mureș este unul special pentru Wizz Air, fiind aeroportul prin care a intrat compania aeriană pe piața din România. Primul zbor Wizz Air a debutat în România pe ruta Târgu Mureș – Londra Luton în 2006.

În prezent, rețeaua WIZZ din Tîrgu Mureș constă în patru rute către trei țări, iar numărul de pasageri transportați din 2006 până în prezent este de 2,2 milioane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *