Wizz Air va oferi zboruri spre Antalya din București și Cluj Napoca din luna mai 2023

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat lansarea din luna mai 2023 a zborurilor pe ruta București – Antalya și Cluj Napoca – Antalya.

Astfel, Wizz Air va fi prima companie aeriană care va oferi zboruri directe din București și Cluj Napoca, în afara companiilor care oferă aceste zboruri în regim charter, prin bilete achiziționate prin agențiile de turism.

Zborurile spre stațiunea de pe malul Mării Mediteraneene vor debuta în 18 mai pentru ruta de la Cluj Napoca, respectiv din 19 mai pentru zborurile București – Antalya.

Zborurile din București spre Antalya vor fi operate cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, în zilele de Luni, Miercuri și Vineri, cu prețuri plecând de la 119 lei pe un segment de zbor.

De la Cluj spre Antalya vor fi două zboruri săptămânale în zilele de Joi și Duminică. Prețul pentru un segment de zbor spre Antalya va fi de la 119 lei pe un segment de zbor.

Extindere Wizz Air spre Turcia

Zborurile Wizz Air spre Turcia fac parte din reintrarea companiei low-cost pe piața din Turcia, oferind astfel zboruri spre Istanbul, Antalya și Dalaman. Zborurile spre Antalya și Dalaman vor fi operate sezonier, iar pe lângă zborurile operate de la București și Cluj Napoca, Wizz Air va oferi spre Antalya și zboruri din Londra (Gatwick), Budapesta, Debrecen și Abu Dhabi.

Citește și  Wizz Air reia zborurile către Chișinău de la Budapesta și Veneția

Compania low-cost a anunțat zilele acestea și zboruri pe ruta Iași – Istanbul.

Antalya este cea mai populară destinație litorală din Turcia

Antalya este un oraș mare din sud-vestul Turciei, situat pe malul Mării Mediterane. Este un centru turistic foarte popular datorită plajelor frumoase și a numeroaselor resorturi care se regăsesc în zonă și care majoritatea oferă regimuri de cazare all inclusive. Dar Antalya nu înseamnă doar plaje și resorturi și poți vizita o mulțime de atracții turistice în zonă precum situri istorice sau chiar și orașul este unul interesant.

Vârful de sezon în Antalya este considerat în perioada iunie-august, dar este recunoscut și ca fiind perioada ideală pentru o vacanță, datorită zilelor lungi. În cazul în care vrei să vizitezi regiunea când este oarecum mai puțin aglomerat, perioada lunilor dintre septembrie și octombrie ar putea fi variante de luat în considerare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *