Wizz Air va întrerupe de la finalului lui octombrie zborurile Craiova – Liverpool

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air va întrerupe începând cu sfârșitul lunii octombrie, cel puțin temporar, cursele aeriene directe oferite pe relația Craiova – Liverpool.

Ultimul zbor operat pe această rută va fi în 27 octombrie 2017, urmând ca pasagerii care ar fi cumpărat bilete după această dată și sunt afectați de anulări să fie contactați pentru o soluție.

Zborurile în continuare sunt destul de ieftine pentru puținele săptămâni care au rămas cu operare a acestei curse, semn că zborurile chiar dacă ar putea fi cu cerere, prețul biletelor este unul mic și nu ajută compania aeriană să obțină un profit care să permită continuarea zborurilor Craiova – Liverpool.

Reduceri de frecvență și pe alte zboruri din Craiova în orarul de iarnă

Wizz Air pare să nu o ducă așa cum se aștepta pe aeroportul din Bănie, dat fiind faptul că va mai optimiza și o serie de alte rute prin reducerea frecvențelor. De tăieri în număr de zboruri vor avea parte și zborurile către Barcelona, Londra, Madrid, Bologna și Roma. Toate aceste tăieri de frecvențe vor fi începând cu intrarea în vigoare a orarului de iarnă sau mai târziu.

Conform Gazeta de Sud însă frecvențele tăiate vor fi reluate din vară.

Citește și  Zborurile planificate de Wizz Air în perioada 20 - 30 Aprilie 2020

Un comentariu la „Wizz Air va întrerupe de la finalului lui octombrie zborurile Craiova – Liverpool

  • 26 octombrie 2017 la 16:11
    Permalink

    Wizz air vinde bilete apoi anulează zborurile iar banii sunt blocați intr-un cont wizz pe care nu îl poți folosi decât Cum vor ei . Ar trebui banii rambursat în contul din care sa făcut plata ca persoana respectiva sa îi folosească Cum crede nu Cum vrea wizz. Sunt niște hoți . Ne vrem banii inapoi

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *