Wizz Air a transportat în iunie peste 3 milioane pasageri, iar flota a ajuns la 102 avioane din familia Airbus A320

Compania aeriană Wizz Air a publicat cifrele aferente lunii iunie 2018, iar traficul de pasageri a crescut cu peste 20% comparat cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, operatorul low-cost cu sediul în Budapesta a transportat peste 3,029,121 pasageri în iunie 2018, ceea ce duce la un total de 31,055,268 pasageri transportați în ultimele 12 luni.

Gradul de ocupare al locurilor (load factor) pe luna iunie a fost de 93.3%, în creștere față de perioada similară a anului trecut cu 1% și peste media din ultimele 12 luni, care este la 91,6%.

Wizz Air a ajuns la 102 aeronave din familia Airbus A320

Compania a ajuns la 102 aeronave în flota proprie, primind în luna iunie 4 aeronave noi direct din fabrica Airbus. O dată cu primirea de a patru noi aeronave, compania maghiară a deschis baza din Viena și a mai alocat o aeronavă bazei din București.

Aeronava cu numărul 100 de la Wizz Air este un Airbus A321 cu o capacitate de 230 locuri și poate fi ușor recunoscută prin livery-ul special.

Wizz Air a inaugurat patru zboruri noi de la București

În această perioadă Wizz Air inaugurează o serie de zboruri noi, grație intrării în flotă a unor aeronave noi.

Aeroportul Otopeni se poate lăuda cu trei rute noi, spre Kutaisi (Georgia), Nice (Franța) și Gotenburg (Suedia). Totuși, de la sfârșitul acestei luni operatorul low-cost va renunța la zborurile pe ruta București – Pescara (Italia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *