Wizz Air anunță zboruri directe Sibiu – Tel Aviv din 14 iulie 2018

Tel Aviv și întreg Israelul se bucură de o promovare destul de semnificativă în ultima vreme în spațiul Est-European, ceea ce aduce o cerere pentru zboruri spre această destinație și din orașe mai mici de provincie. Dacă acum câțiva ani doar Bucureștiul era legat de Tel Aviv prin zboruri directe, acum mai toate orașele cu peste 150.000 locuitori din România sunt legate de Tel Aviv.

Este și cazul Sibiului, care din 14 iulie 2018 va fi legat prin două zboruri săptămânale de Israel. Zborurile vor fi operate de compania low-cost Wizz Air cu aeronave de tip Airbus A320.

Pentru început, zborurile sunt anunțate în zilele de marți și sâmbătă iar prețul biletelor de avion va porni de la 129 lei/segment de zbor.

Ruta marchează astfel și prima destinație regulată non-UE a Aeroportului Sibiu.

În prezent, Wizz Air oferă zboruri spre Tel Aviv din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și Craiova. Spre Tel Aviv mai zboară din România companiile locale TAROM și Blue Air, dar și companiile israeliene El Al, Israir și uneori și alte companii cu zboruri charter sau sezoniere.

În cazul în care vă decideți pentru o călătorie în Israel, vă recomand ca la plecare să fiți pregătiți pentru un interviu de securitate și să evitați călătoriile vinerea și sâmbăta, fiind zi de odihnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *