Wizz Air se extinde la Sibiu cu cinci rute noi din iunie 2018: Copenhaga, Paris, Bruxelles, Frankfurt și Basel

Compania low-cost maghiară Wizz Air își extinde începând din iunie 2018 semnificativ operațiunile la Sibiu, prin adăugarea unei noi aeronave Airbus A320.

Noua aeronavă va permite operatorului low-cost creșterea frecvențelor spre destinații populare dar și deschiderea de rute noi, iar Wizz Air nu se zgârcește la numărul de rute noi.

Astfel, Copenhaga, Paris Beauvais, Bruxelles, Frankfurt Hahn și Basel se vor adăuga rutelor operate de către operator din Sibiu.

Zborurile nou lansate și frecvența de operare

Destinație Zile de operare Începând din data de: Prețuri de la: (segment de zbor)
Copenhaga, Danemarca Luni, Miercuri, Vineri 22 iunie 2018 179 lei
Bruxelles Charleroi, Belgia Marți, Joi, Sâmbătă 21 iunie 2018 229 lei
Paris Beauvais, Franța Luni, Miercuri, Vineri 22 iunie 2018 179 lei
Basel, Elveția Joi, Duminică 21 iunie 2018 179 lei
Frankfurt Hahn, Germania Luni, Vineri 22 iunie 2018 179 lei

Prețurile de pornire sunt ușor mai mari decât m-aș fi așteptat – mai ales pentru Bruxelles. De asemenea, trebuie ținut cont că aceste prețuri nu includ bagaj de cală, ci sunt servicii tipice companiilor low-cost.

Măriri de frecvențe pentru zborurile populare de la Sibiu

Pe lângă creșterea de capacitate prin adăugarea de noi destinații de la Sibiu, compania low-cost crește și frecvența pe o serie de rute.
Astfel, zborurile spre Londra Luton vor avea o frecvență zilnică (de la 5 zboruri pe săptămână), spre Memmingen se va zbura de 5 ori pe săptămână (de la 2 zboruri săptămânale), la fel și la Dortmund – 5 zboruri de la 3 săptămânale și în cele din urmă spre Nuremberg vor fi patru zboruri săptămânale în loc de trei.

Citește și  Wizz Air va lansa o companie aeriană în Malta

Anunțul creșterii de capacitate de la Sibiu vine după ce compania a mai anunțat în aceeași zi creșteri importante în numărul de zboruri din Ucraina și din Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.