Wizz Air renunță din 25 februarie 2019 la zborurile Sibiu – Paris Beauvais

Compania aeriană Wizz Air a suspendat începând din 25 februarie 2019 zborurile de pe ruta Sibiu – Paris Beauvais.

Pasagerii care aveau deja rezervate zboruri pe această rută după data de 25 februarie 2019 au fost anunțați prin email și li s-a oferit posibilitatea alegerii unui alt zbor sau retunarea contravalorii biletelor și serviciilor achiziționate.

Potrivit informațiilor apărute în presa locală, Wizz Air a renunțat la această rută pentru a optimiza rețeaua de rute de la baza Wizz Air din Sibiu.

Acest optimiza în cazul de față cel mai probabil se traduce prin faptul că Wizz Air a considerat că ruta nu operează cu suficient profit și a hotărât cel mai probabil fie să conserve costurile de operare, fie să ia în considerare operarea unei alte curse.

În prezent, chiar și pentru o plecare din scurt, prețurile pentru bilete de avion Sibiu – Paris sunt reduse, un zbor dus întors putând fi cumpărat la prețuri de la 99 lei segment de zbor pentru plecare în 25 ianuarie și retur în 1 februarie (prețuri fără promoție valabile la momentul redactării articolului).

Wizz Air operează de la Paris Beauvais curse spre București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași și Timișoara.

Rămâne de văzut dacă în locul zborului spre Beauvais Wizz Air va introduce un alt zbor de la Sibiu.

Citește și  Clarificări de la Wizz Air cu privire la opțiunile pasagerilor când au zbouri afectate de întârzieri sau anulări

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *