Wizz Air reintroduce zborurile din București și Cluj Napoca spre Antalya din 1 septembrie 2023

Wizz Air a anunțat că va reintroduce din luna septembrie zborurile inițial anunțate cu începere din luna mai spre Antalya, cu plecare din București și Cluj-Napoca.

Zborurile vor debuta în 1 septembrie de la București și vor fi operate în zilele de luni și vineri.
De la Cluj Napoca spre Antalya vor fi tot două zboruri săptămânale, în zilele de joi și duminică. Data primului zbor Wizz Air Cluj-Napoca – Antalya va fi în 3 septembrie 2023.

Ambele zboruri sunt încărcate în sistemele de rezervări doar până la sfârșitul lunii octombrie 2023.

Zborurile au fost inițial anunțate în luna ianuarie, cu începere din luna mai, dar în cele din urmă nu au mai fost operate până în prezent.

Valeria Bragarenco, Corporate Communication Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem încântați să anunțăm reintroducerea rutelor către Antalya în programul de zboruri Wizz Air, care fac legătura cu București și Cluj, reafirmând dedicarea noastră de a oferi pasagerilor opțiuni de călătorie la prețuri accesibile. Asigurând aceste rute la tarife competitive, ne propunem să le oferim călătorilor experiența acestei destinații de agrement, pentru a-și crea amintiri de neuitat. Inițiativa reflectă angajamentul nostru ferm de a oferi ocazii de călătorie excepționale clienților. Antalya, cu peisajele sale uluitoare, istoria adânc înrădăcinată și cultura vibrantă, este o destinație pe care trebuie neapărat să o vizitați și ne mândrim cu faptul că furnizăm legături convenabile către acest oraș remarcabil. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bordul aeronavelor noastre noi, eficiente și sustenabile.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *