Wizz Air reia zborurile București – Salzburg din 2 aprilie 2024

Compania aeriană low-cost Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România după numărul de pasageri, a anunțat că va relua zborurile București – Salzburg începând din 2 aprilie 2024.

Zborurile pe ruta București – Salzburg sunt anunțate a fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă.

Biletele de avion pe această rută sunt deja puse la vânzare pe site-ul Wizz Air la prețuri de la 99 lei/segment de zbor.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Wizz Air își menține angajamentul de a le oferi pasagerilor săi rute remarcabile și oportunități de călătorie la tarife reduse, pentru a explora destinații dragi din Europa și nu numai. Această rută este mai mult decât o conexiune. Este o punte între două culturi, aventuri și experiențe de neuitat. Suntem încântați și așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii români și austrieci la bordul flotei noastre noi și eficiente, călătorind între aceste două țări cu atracții incredibile de vizitat.”

Sorin-Radu Păun, directorul general al Companiei Naționale Aeroporturi București, a spus: „Suntem bucuroși că am avut șansa să colaborăm pe tot parcursul acestor ani, indiferent de dificultatea provocărilor la care am găsit, însă, întotdeauna soluții optime. Astfel, lansarea cursei Wizz Air București – Salzburg înseamnă o nouă rută care ne aduce noi conexiuni și care oferă oportunități economice cu beneficii semnificative pentru întreaga comunitate. În speranța unei viitoare colaborări la fel de fructuoase, vă mulțumim pentru cooperare și vă asigurăm că angajamentul nostru în a vă oferi servicii de calitate la standarde ridicate rămâne neschimbat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *