Wizz Air reia din decembrie trei zboruri de la Chișinău spre Londra, Milano și Roma

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat reluarea a trei zboruri de la Chișinău începând din 14 decembrie.

Printre zborurile reluate se număra zborurile de la Chișinău spre Londra Luton, Milano Malpensa și Roma Fiumicino. Biletele de avion au fost deja puse la vânzare pe site-ul companiei aeriene Wizz Air.

Zborul Chisinău – Londra Luton va fi operat de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, joi și sâmbătă. Zborurile spre Italia, spre destinațiile Milano Malpensa și Roma Fiumicino vor fi operate de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

RUTĂZIÎNCEPÂND CUDE LA
Chișinău – Londra Lutonmarți, joi, sâmbătă14 decembrie 202317.99 GBP
Chișinău – Milano Malpensajoi, duminică14 decembrie 202319.99 EUR
Chișinău – Roma Fiumicinojoi, duminică14 decembrie 202319.99 EUR

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Wizz Air este încântată să reia operațiunile de la Chișinău, reconectând pasagerii moldoveni cu Londra, Roma și Milano. Recunoaștem importanța acestor rute și ne angajăm să oferim pasagerilor noștri o experiență de călătorie plăcută și coerentă. Începând cu 14 decembrie, pasagerii pot profita de serviciile renumite ale Wizz Air, experimentând călătorii directe între Chișinău și trei destinații europene importante. Această reluare a operațiunilor reflectă angajamentul companiei aeriene de a-și deservi în mod constant pasagerii din Moldova și de a contribui la conectivitatea transportului aerian din regiune.”

Zborurile Wizz Air de la Chișinău au fost întrerupte din luna martie 2023, Autoritatea Aeronautică din Moldova precizând la acel moment că zborurile au fost întrerupte la decizia companiei aeriene, invocând motive de siguranță și securitate a spațiului aerian din regiune. Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *