Wizz Air: O nouă modificare în politica bagajelor aplicabilă de la 1 noiembrie

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air a anunțat astăzi o nouă modificare a politicii bagajelor de mână. Modificarea se va aplica pentru zboruri cu începere din 1 noiembrie 2018.

Astfel, toți pasagerii vor avea voie să aducă la bordul aeronavei un bagaj mic de mână cu dimensiunea de până la 40 × 30 × 20 cm, gratuit. Pasagerii care opta pentru achiziționarea serviciului de Îmbarcare Prioritară WIZZ Priority vor avea dreptul să călătorească pe lângă bagajul mic de mână și un bagaj suplimentar cu o dimensiune maximă de 55 × 40 × 23 cm.

În plus, Wizz Air implementează un nou tip de bagaj de cală cu o greutate maximă de 10 kg, pe lângă opțiunile de 20 kg și 32 kg deja existente.

Pentru clienții care călătoresc pe sau după 1 noiembrie 2018 și care și-au achiziționat biletele înainte de 10 octombrie fără serviciul WIZZ Priority, la rezervare se adaugă un bagaj de cală de 10 kg gratuit. Pentru clienții care au achiziționat deja un bagaj de cală de 20 kg sau de 32 kg, la rezervare se va adăuga noua opțiune WIZZ Priority.

Modificarea aduce un plus de claritate în politica Wizz Air de bagaje de mână, compania în ultima perioadă modificând de două ori politica bagajelor de mână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *