Wizz Air mărește din nou frecvența zborului Satu Mare – Londra Luton și oferă a patra frecvență săptămânală din martie 2019

Compania aeriană Wizz Air va mări din nou frecvența săptămânală a zborului Satu Mare – Londra Luton.

Operatorul low-cost maghiar a lansat în 2016 zborul cu două frecvențe săptămânale, iar din această toamnă se va adăuga al treilea zbor săptămânal de pe aeroportul sătmărean, urmând ca de la sfârșitul lunii martie Wizz Air să zboare de patru ori pe săptămână pe acestă rută.

Din orarul de vară se modifică pe această rută din nou zilele de operare, astfel că dacă în orarul de iarnă anunțat pentru perioada octombrie – martie zilele de operare sunt marți, joi și sâmbătă, din orarul de vară ruta va fi operată în zilele de luni, miercuri, vineri, duminică.

Un lucru interesant este că o dată cu schimbarea orarului, vor fi trei zile consecutive de zboruri între Satu Mare și Londra.

Zborurile companiei low cost maghiare pe ruta Londra Luton – Satu Mare sunt rezervabile până în octombrie 2019.

De pe Aeroportul Internațional Satu Mare operează în prezent două companii aeriene. Pe lângă zborurile Wizz Air, compania națională TAROM oferă 10 zboruri săptămânale spre București. Anul acesta, TAROM a operat din Satu Mare pe durata verii și un zbor spre Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *