Wizz Air va zbura si spre Lisabona din 2015

O stire pe care am trecut-o cu vederea saptamana trecuta, si anume faptul ca Wizz Air va incepe operarea curselor spre Lisabona din martie 2015. Momentan zborurile vor fi operate din Varsovia, capitala Poloniei, insa pentru mine este o veste excelenta, cred ca sunt sanse ca de la anul viitor sa vedem si zboruri operate pe relatia Bucuresti Otopeni – Lisabona, avand in vedere cat de populare sunt zborurile TAP si faptul ca nu mai sesizez ca Blue Air ar mai merge spre Lisabona.

In acest moment cu TAP Portugal un bilet dus-intors spre Lisabona din Bucuresti este la cel mai mic pret undeva la 250 EUR/persoana iar Wizz Air a anuntat ca preturile din Varsovia spre Lisabona vor fi de aproximativ 49 EUR (199 PLN). In simulari pentru un zbor dus-intors cel mai mic pret l-am gasit insa undeva la 110 EUR, oricum foarte bun pretul! Trebuie insa tinut cont ca la Wizz se plateste bagajul mare de mana si cel de cala si nu include meniu la bord, avand in vedere ca vorbim de o companie legacy la TAP si low-cost la Wizz.
In eventualitatea in care ar opera cei de la Wizz aceasta ruta si din Bucuresti ma astept la preturi similare.

Citește și  Wizz Air anunță zboruri pe ruta București - Tirana (Albania) din octombrie 2023

Momentan ruta Varsovia – Lisabona a fost anuntata cu o frecventa de doua zboruri saptamanala – vineri si luni, ideal pentru city-break-uri. Orarul de zbor insa este cu plecare seara la 21:30 din Varsovia si intoarcerea din Lisabona la ora locala 01:15. Daca era invers, era excelent 🙂

Update: Se pare ca va exista si o cursa Budapesta – Lisabona, tot din martie 2015.

Screen Shot 2014-08-30 at 9.15.59 AM

Sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *