Wizz Air lansează zboruri spre Liverpool din București, Cluj și Iași cu începere din octombrie 2018

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat rute noi din România. Este vorba despre lansarea de zboruri spre Liverpool din trei orașe din România – București, Cluj și Iași. Zborurile vor debuta din octombrie 2018, o dată cu lansarea orarului de iarnă pentru compania aeriană cu sediul în Budapesta.

Zborurile Wizz Air Liverpool – Iași și Liverpool – Cluj Napoca vor avea o frecvență de două zboruri săptămânale, pentru ambele destinații operarea fiind în zilele de luni și vineri, începând din 29 octombrie 2018.

Pentru ruta București – Liverpool, Wizz Air va oferi trei frecvențe săptămânale, în zilele de marți, joi și sâmbătă, începând din 30 octombrie 2018.

De menționat că mai devreme luna aceasta Wizz Air a mai anunțat un zbor nou pe ruta România – Anglia, Cluj Napoca – Birmingham.

Competiție pe rutele spre Liverpool

Competiția Wizz Air pe rutele București – Liverpool și Cluj Napoca – Liverpool sunt cei de la Blue Air, o companie aeriană românească care are chiar și o bază aeriană la Liverpool, așadar este foarte interesantă în acestă idee extinderea Wizz Air de la Liverpool spre România. De asemenea, Blue Air oferă zboruri Iași – Liverpool prin conexiune la București, însă durata escalei este destul de lungă după orarul de acum.
Mai multe companii aeriene pe o rută însă sunt excelente pentru cei care intenționează să călătorească – prețuri mai mici, zile mai multe de oprare și frecvențe mărite – toate în favoarea clienților.

Citește și  Mai multe zboruri Wizz Air din Londra spre Suceava și Constanța în 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *