Wizz Air lansează zboruri spre Liverpool din București, Cluj și Iași cu începere din octombrie 2018

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat rute noi din România. Este vorba despre lansarea de zboruri spre Liverpool din trei orașe din România – București, Cluj și Iași. Zborurile vor debuta din octombrie 2018, o dată cu lansarea orarului de iarnă pentru compania aeriană cu sediul în Budapesta.

Zborurile Wizz Air Liverpool – Iași și Liverpool – Cluj Napoca vor avea o frecvență de două zboruri săptămânale, pentru ambele destinații operarea fiind în zilele de luni și vineri, începând din 29 octombrie 2018.

Pentru ruta București – Liverpool, Wizz Air va oferi trei frecvențe săptămânale, în zilele de marți, joi și sâmbătă, începând din 30 octombrie 2018.

De menționat că mai devreme luna aceasta Wizz Air a mai anunțat un zbor nou pe ruta România – Anglia, Cluj Napoca – Birmingham.

Competiție pe rutele spre Liverpool

Competiția Wizz Air pe rutele București – Liverpool și Cluj Napoca – Liverpool sunt cei de la Blue Air, o companie aeriană românească care are chiar și o bază aeriană la Liverpool, așadar este foarte interesantă în acestă idee extinderea Wizz Air de la Liverpool spre România. De asemenea, Blue Air oferă zboruri Iași – Liverpool prin conexiune la București, însă durata escalei este destul de lungă după orarul de acum.
Mai multe companii aeriene pe o rută însă sunt excelente pentru cei care intenționează să călătorească – prețuri mai mici, zile mai multe de oprare și frecvențe mărite – toate în favoarea clienților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *