Wizz Air lansează programul de loialitate Wizz Discount Club Light

Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România după numărul de pasageri transportați, a anunțat lansarea WIZZ Discount Club Light, un nou program de loialitate ce asigură pasagerilor reduceri speciale la serviciile oferite în timpul zborurilor.

Lansată în aplicația Wizz Air și online, opțiunea WIZZ Discount Club Light oferă o gamă largă de oferte, inclusiv cupoane speciale la bord și promoții pentru WIZZ Café and Boutique.

Clienții se pot alătura WIZZ Discount Club Light fără a plăti o taxă. Cei care sunt deja membri WIZZ Discount Club Standard sau Group vor primi automat ofertele WIZZ Discount Club Light ca parte a abonamentului existent.

Noul program își propune să crească implicarea clienților prin promoții unice, cum ar fi achizițiile speciale la parfumuri sau reducerile la băuturi. Ofertele pot varia în funcție de zboruri.

Wizz Air Corporate Communications Manager Zsuzsa Trubek a spus: „WIZZ Discount Club Light este un alt mod în care clienții noștri pot economisi bani atunci când aleg să zboare cu WIZZ. Reducerile exclusive vor oferi oricui zboară cu noi economii mai mari la produsele și alimentele de pe zboruri. Suntem încântați să asigurăm acest nou program ca parte a modelului nostru ultra-low-cost.”

Wizz Air va continua să extindă beneficiile disponibile prin intermediul WIZZ Discount Club Light, inclusiv prin reduceri și cupoane.

Citește și  7 ani de la deschiderea bazei de la Sibiu pentru Wizz Air - Aproape 2.5 milioane de pasageri

Reduceri pe zborurile Wizz Air, valabile doar astăzi

Compania aeriană anunță o reducere de 10%* pe zboruri selectate din rețeaua sa, biletele fiind disponibile doar astăzi, 6 iulie, pentru clienții WIZZ care doresc să călătorească înainte de 30 septembrie 2023. Wizz Air oferă o gamă largă de rute la tarife reduse către cele mai atractive destinații din Europa. Biletele sunt disponibile pentru rezervare online la wizzair.com și prin aplicația mobilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *