Wizz Air lansează din iulie 2020 zboruri Suceava – Viena

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat o serie de noi destinații operate de la baza operațională din Viena, printre care și un zbor spre Suceava.

Noile zboruri Suceava – Viena vor fi operate începând din luna iulie 2020, iar zborurile vor avea o frecvență de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

Primul zbor pe această rută va decola în 3 iulie 2020.

Zborurile pleacă de la Viena la ora locală 18:50 și ajung în Suceava la ora 21:20, după un zbor de aproximativ o oră și jumătate.
Returul de la Suceava este programat la ora 21:55, cu aterizare în viena la 22:30.

Biletele de avion pe ruta Suceava – Viena au fost deja puse la vânzare și pornesc de la doar 89 lei/segment de zbor (taxe incluse, dar fără bagaje sau servicii adiționale – locuri limitate la acest tarif).

Zborurile pe această rută sunt programate cu aeronave Airbus A320, de capacitate 180 locuri.

Pe lângă zborurile Wizz Air lansate spre Suceava, Wizz Air a mai adăugat zboruri de la Viena spre Alghero (Italia), Corfu (Grecia), Podgorica (Muntenegru) și Faro (Portugalia). Din păcate Wizz Air nu leagă Bucureștiul de Viena, dar este explicabil prin faptul că pe rută deja există capacitate masivă oferită de TAROM, Austrian și Lauda (Ryanair).

Citește și  Wizz Air suspendă zborurile spre și din Chișinău începând din 14 martie 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *