Wizz Air va lansa din 2018 zboruri de la Iași spre Billund, Eindhoven, Paris, Dortmund, Malmo și Salonic

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air, principalul transportator aerian de pe aeroporturile românești a anunțat astăzi extinderea operațiunilor de la Aeroportul Iași, după ce la începutul săptămânii a anunțat și deschiderea unui nou zbor spre Eilat Ovda, din București.

Astfel, Wizz Air va aloca din primăvara anului viitor a doua aeronavă Airbus A320 spre baza de pe aeroportul din Moldova.

UPDATE: Întârzie alocarea celei de a doua aeronave, cursele noi vor fi operate doar din 7 iulie 2018.

Cu ajutorul noii aeronave compania va deschide zboruri directe de la Iași spre nu mai puțin de șase destinații și va mări frecvențele pe zborurile din Iași spre Milano Bergamo (4 zboruri săptămânale în loc de 3), Tel Aviv (patru zboruri sătpămânale în loc de două) și Roma Ciampino (trei zboruri de la două).

Caută aici cele mai mici prețuri pentru zboruri de la Iași

Zborurile noi vor începe la sfârșitul lui Aprilie

O dată cu alocarea noii aeronave la sfârșitul lunii aprilie, Wizz Air va inaugura un număr total de șase zboruri. Toate zborurile au prețuri care pornesc de la doar 99 lei/segment de zbor și deja biletele sunt puse la vânzare.

Zboruri cu două frecvențe săptămânale – Iași – Eindhoven (miercuri și duminică), Billund, Danemarca(luni și vineri).
Zboruri cu trei frecvențe săptămânale – Paris Beauvais (marți, joi și sâmbătă), Dortmund (marți, joi și sâmbătă), Malmo, Suedia (marți, joi și sâmbătă), Salonic (marți, joi și sâmbătă).

Zborurile spre zona Danemarca – Sudul Suediei au fost așteptate de foarte mult timp de către comunitatea românilor din regiune, sunt sigur că acestea vor avea succes.

Este oarecum surprinzător zborul spre Salonic (Grecia), dar și acesta se poate justifica prin traficul celor care vor dori să plece în vacanțe.

Citește și  Wizz Air va zbura din București spre stațiunea Eilat din Israel de două ori pe săptămână

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *