Wizz Air va zbura din 22 Mai 2017 pe aeroportul principal din Frankfurt – FRA

Începând din 22 Mai 2017, compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air va începe operarea primului zbor spre aeroportul principal din Frankfurt – Frankfurt International (FRA). Primul zbor operat va fi pe ruta Sofia – Frankfurt, urmând ca operatorul low-cost să introducă din 15 Decembrie 2017 și zboruri pe relația Budapesta – Frankfurt. Zborurile nou lansate vor fi operate în fiecare zi.

Aeroportul Internațional Frankfurt este cel mai mare din Germania și al patrulea cel mai mare aeroport ca număr de pasageri din Europa.

Noile zboruri între Sofia și Frankfurt vor fi operate cu aeronave Airbus A321. Acestea au o capacitate de 230 locuri în avion, spre deosebire de modelul A320, care vine cu 180 locuri.

Având în vedere aceste două noi lansări de rute, personal mă aștept să avem în viitorul apropiat și zboruri din București operate de Wizz Air pe aeroportul Frankfurt.

În acest moment, Wizz Air operează din România zboruri din Timișoara, Cluj Napoca și Târgu Mureș zboruri spre Aeroportul Frankfurt Hahn.

În general, companiile low-cost operează pe aeroporturi secundare pentru a putea menține prețurile joase, de aceea nu avem de exemplu rute low-cost din România spre aeroporturi precum Londra Heatrow sau Paris Charles de Gaulle.

Citește și  Wizz Air va lansa o companie aeriană în Malta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.