Wizz Air desemnată Cea mai bună companie aeriană low-cost din Europa în 2023

Compania aeriană low-cost Wizz Air a primit în cadrul celei de a 30-a ediții a World Travel Awards titlul de „Cea mai bună companie aeriană low-cost din Europa în 2023”.

World Travel Awards sunt renumite pentru recunoașterea excelenței și a inovației în industria călătoriilor și turismului. Această distincție consolidează poziția Wizz Air ca lider global dedicat deservirii pasagerilor cu o calitate de neegalat și sprijinirii mediul înconjurător.

Primind distincția în Batumi (Georgia), András Radó, Senior Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem incredibil de onorați că juriul a ales Wizz Air pentru acest prestigios premiu. Ne reafirmă încrederea că angajamentul nostru față de serviciile de calitate pentru clienți și zborurile sustenabile reprezintă decizia corectă. Această recunoaștere servește ca o dovadă a dăruirii echipei noastre muncitoare și a loialității pasagerilor noștri.”

Wizz Air și-a demonstrat în mod constant angajamentul de a ridica standardele în ceea ce privește serviciile pentru clienți, oferind o experiență de călătorie plăcută pentru cei peste 45 de milioane de pasageri înregistrați doar anul precedent. Devotamentul său pentru sustenabilitate se reflectă în inițiative precum aeronavele eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, investițiile în combustibilul sustenabil pentru aviație, diversitatea din cadrul companiei aeriene, ce cuprinde 100 de naționalități diferite, precum și un accent puternic pe reducerea impactului asupra mediului prin scăderea continuă a intensității emisiilor de CO2, deja cele mai bune din industrie, și introducerea de modificări la bordul celor 185 de aeronave, ca parte a strategiei mai ample de sustenabilitate, ce include trecerea la tacâmuri biodegradabile, utilizarea scaunelor din piele reciclată, înlocuirea tuturor materialelor imprimate destinate piloților la bord cu dispozitive electronice.

Citește și  Wizz Air reia din decembrie trei zboruri de la Chișinău spre Londra, Milano și Roma

Pe măsură ce industria companiilor aeriene evoluează, Wizz Air rămâne fermă în misiunea sa de a oferi servicii excepționale călătorilor. Această distincție World Travel Awards este un simbol al devotamentului companiei aeriene de a lua decizii corecte, atât pentru pasagerii săi, cât și pentru mediu.

Pe lângă cea mai bună companie aeriană low-cost în Europa în 2023, în cadrul celei de a 30-a ediții a World Travel Awards s-au mai acordat și alte distincții. Am să enumăr câteva:

  • Europe’s Leading Airline 2023 – Air France
  • Europe’s Leading Airline – Business Class 2023 – Lufthansa
  • Europe’s Leading Airport 2023 – Zurich Airport, Switzerland (Aeroportul a câștigat acest premiu în fiecare an, din 2004)
  • Europe’s Leading Business Car Rental Company 2023 – Sixt
  • Europe’s Leading City Break Destination 2023 – Porto, Portugalia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *