Wizz Air crește frecvența zborurilor pe ruta București – Londra Luton și scoate din sistem zborurile spre Hamburg Lubeck

Într-un comunicat de presă emis săptămâna aceasta, Wizz Air a anunțat creșterea numărului de frecvențe oferite între București și Londra Luton la nu mai puțin de 25 zboruri săptămânale, adăugând astfel încă două zboruri pe săptămână. La începutul lunii septembrie 2015 compania anunțase pentru 26 zboruri săptămânale între București și Londra, așadar e posibil să mai avem o frevență săptămânală cât de curând.

Compania aeriană low-cost din Ungaria este și cel mai mare transportator aerian din România și va oferi în curând zboruri de pe baza din București inclusiv în avioane de capacitate ceva mai mare, Airbus A321.

În altă ordine de idei, compania aeriană a retras din oferta comercială zborurile dintre București și Lubeck, probabil datorită competiției pe această rută cu TAROM și Blue Air și de aici vine și posibilitatea oferirii a două noi frecvențe spre Londra. Ruta spre Hamburg Lubeck din București era inițial programată să înceapă din 20 Mai 2016 însă în acest moment nu se mai pot efectua rezervări pe această rută.
Wizz Air de altfel a mutat și o serie de zboruri de pe aeroportul Lubeck pe cel principal din Hamburg, însă zborul din București nu se regăsește pe lista respectivă.

Citește și  Record la Aeroportul Cluj: Peste 300.000 pasageri în iulie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *