Wizz Air va zbura din București spre stațiunea Eilat din Israel de două ori pe săptămână

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air a anunțat introducerea în oferta sa a unui nou zbor de pe Aeroportul Henri Coandă București – Otopeni. Astfel, cu începere din 29 octombrie 2017 compania va oferi două zboruri săptămânale spre stațiunea Eilat, din Israel.

Aeroportul de destinație este Eilat Ovda, aflat la ceva distanță de oraș

Aeroportul de destinație este Aeroportul Ovda, care nu este neapărat foarte aproape de Eilat, dar este aeroportul de sosire pentru turiștii internaționali. Există diferite variante de transport de la Eilat Ovda spre stațiune.

Zborurile vor fi operate în zilele de miercuri și duminică, oferind astfel un orar foarte bun pentru cei care vor să scape de răcoarea zilelor reci.

Prețuri de la doar 99 lei/segment de zbor

Prețurile pentru un bilet de avion vor porni de la aproximativ 99 lei, preț care va include și un bagaj de mână standard gratuit inclus în prețul biletului de avion.

Personal am călătorit cu Wizz Air din București spre Tel Aviv și am detaliat experiența călătoriei aici. Atenție la controalele de securitate din Israel, să vă luați timp, că uneori pot dura ceva mai mult decât pe alte aeroporturi.

Mai multe zboruri se vor lansa spre Eilat deodată

Pe lângă zborurile din București spre Eilat, Wizz Air a mai anunțat spre aceeași destinație și zboruri din Riga, Katowice și Praga.

Citește și  Cyber Monday la Wizz Air: Reduceri de până la 25% la bilete de avion

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *