Wizz Air deschide bază la Aeroportul Londra Luton și mărește frecvențele pe zborurile spre Suceava, Constanta și Iași

Compania aeriană Wizz Air a anunțat deschiderea unei noi baze aeriene, de data aceasta pe aeroportul Londra Luton. Noua bază va avea alocată un avion de tip Airbus A320 și va ajuta la extinderea destinațiilor operate de către compania low-cost maghiară de pe aeroportul de lângă capitala Marii Britanii.

Baza aeriană de la aeroportul Londra Luton se va deschide începând cu 18 Iunie 2017 și va opera zboruri spre destinații nou operate de pe Luton spre Tel Aviv (Israel), Pristina (Kosovo) și Kutaisi în Georgia.
Zborurile spre Aeroportul Londra Luton de către operatorul low-cost sunt operate de pe nu mai puțin de 42 aeroporturi începând cu această extindere.

De asemenea, având în vedere popularitatea rutelor din România de pe Luton, Wizz Air a anunțat și că va crește frecvența zborurilor din România spre Capitala Britanică. Astfel, de frecvențe noi se vor bucura pasagerii care vor călători spre Londra de la Suceava (5 zboruri pe săptămână), Constanța (4 zboruri pe săptămână) și cei de la Iași, de unde Wizz Air va opera un zbor în fiecare zi.

Baza de la Londra Luton marchează prima bază din Europa de Vest a operatorului Wizz Air.

Compania low-cost cu sediul în Budapesta are o flotă formată din 77 aeronave Airbus A320 și Airbus A320, de pe care operează 543 rute spre 137 destinații. Wizz Air are în prezent nu mai puțin de 218 zboruri zilnice, conform datelor prezentate pe portalul ch-aviation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *