Wizz Air anunță zboruri de la Cluj spre Viena și Lyon și va crește frecvențele pe zborurile spre București

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air a anunțat extinderea bazei operaționale de la Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj-Napoca prin bazarea unui nou avion Airbus A320 și deschiderea a două rute noi. Astfel, compania va asigura zboruri directe între Cluj Napoca și Viena (Austria), respectiv Lyon (Franța).

Zboruri spre Viena de patru ori pe săptămână

Zborurile spre Viena vor debuta cu începere din 30 mai 2018, inițial cu o frecvență de două zboruri săptămânale în zilele de miercuri și duminică. Începând cu 20 noiembrie 2018, Wizz Air va ajunge să ofere 4 zboruri săptămânale Cluj-Viena, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Biletele au fost puse deja în vânzare iar prețurile pornesc de la 69 lei.

Zboruri Cluj – Lyon

Zborurile Cluj Napoca – Lyon (Franța) vor debuta în 20 noiembrie și vor avea o frecvență de două zboruri săptămânale, în zilele de joi și sâmbătă. Biletele de avion pe această rută pornesc de la 99 lei.

Un nou avion alocat bazei de la Cluj și creșterea frecvențelor pe zboruri, inclusiv spre București

Noul avion care se va alătura bazei de la Cluj Napoca va fi al șaptelea și pe lângă deschiderea de rute noi va consolida operațiunile companiei low-cost și prin creșterea frecvențelor spre alte destinații, printre care creșterea frecvenței pe ruta internă Cluj Napoca – București. Astfel, de la 10 zboruri săptămânale între București și Transilvania, compania Wizz Air va asigura 13 zboruri săptămânale. Zborurile Wizz Air pe ruta Cluj – București au pornit inițial cu o frecvență de 6 zboruri săptămânale, în iulie 2016.

Citește și  Wizz Air reia zborurile București - Tel Aviv din martie 2024

De creșteri de frecvențe săptămânale se vor bucura însă și alte rute din portofoliul Wizz Air, începând cu orarul de iarnă 2018: Londra (21 zboruri, de la 19 zboruri), Doncaster (3 zboruri, de la 2 zboruri), Dortmund (5, de la 4), Madrid (6, de la 4), Roma Fiumicino (7, de la 4), Paris Beauvais (9, de la 6).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *