Wizz Air anunță zboruri Craiova – Dortmund din 30 octombrie 2023

Compania aeriană Wizz Air, cel mai mare transportator aerian pe aeroporturile din România, a anunțat o nouă rută din Craiova către Dortmund.
Biletele de avion au fost deja puse la vânzare pe site-ul companiei aeriene la prețuri începând de la 119 lei/segment.

Zborurile vor debuta cu ocazia orarului de iarnă 2023, începând din 30 octombrie 2023.
Vor fi două zboruri în fiecare săptămână între Craiova și Dortmund, în zilele de luni și vineri.

Plecarea de la Craiova este planificată la ora locală 13:35, cu aterizare planificată la Dortmund la ora locală 15:15.
Zborul retul de la Dortmund spre Craiova este operat la ora 15:50, cu aterizare la Craiova la ora 19:15.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem extrem de încântați să includem Dortmund pe lista destinațiilor din Craiova. Devotamentul nostru de a oferi opțiuni de călătorie convenabile și la tarife reduse pentru pasagerii români rămâne neclintit. Introducerea acestei noi conexiuni de zbor este o dovadă a investiției și expansiunii noastre continue pe piața din România. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm călătorii din Craiova și nu numai la bordul zborurilor noastre către Dortmund.”

Sorin Manda, directorul general al Aeroportului International Craiova, a spus: „Reintroducerea zborului regulat Craiova – Dortmund reprezintă pentru noi dovada potențialului de trafic al arealului pe care îl deservim și, totodată confirmarea încrederii pe care compania aeriană Wizz Air o are în Aeroportul Internațional Craiova. Redeschiderea acestei rute vine într-o perioadă în care traficul a depășit previziunile pentru anul în curs, încă o  dovadă a atracției pe care Aeroportul o reprezintă pentru pasageri, dar și a eforturilor continue depuse pentru dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor aeroportuare.”

Despre Dortmund

Pasagerii sunt bineveniți să se îmbarce pe zborurile directe către Dortmund, un oraș pitoresc din Germania, renumit pentru clubul său de fotbal, Borussia Dortmund, și faimosul stadion Signal Iduna Park. Vizitatorii se pot bucura în direct de atmosfera electrizantă a unui meci de fotbal sau pot explora muzeul clubului pentru a afla mai multe despre istoria ilustră a acestuia.

Pasionații de cultură vor aprecia varietatea de muzee din Dortmund. Dortmund U-Tower, o fostă berărie transformată în centru cultural, găzduiește Muzeul Ostwall, care prezintă deopotrivă arta modernă și pe cea contemporană. O altă atracție demnă de vizitat este Muzeul de Artă și Istorie Culturală, unde turiștii pot explora o multitudine de exponate, datând din Antichitate și până în zilele noastre.

Iubitorii de natură se pot delecta cu frumusețea parcurilor și a spațiilor verzi din Dortmund. Westfalenpark, care se întinde pe mai mult de 70 de hectare, găzduiește grădini pitorești, o grădină de trandafiri uimitoare și o grădină japoneză încântătoare. Este un loc perfect pentru a vă relaxa, pentru a face o plimbare lungă sau pentru a vă bucura de un picnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *