Wizz Air anunță zboruri Cluj Napoca – Birmingham cu începere din 16 Decembrie 2018

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air a anunțat astăzi extinderea operațiunilor din Cluj Napoca prin adăugarea unui nou zbor pe ruta Cluj – Birmingham.

Zborurile vor debuta din 16 decembrie 2018 cu o frecvență de două zboruri săptămânale, astfel vin chiar la timp pentru sezonul de vârf din preajma Crăciunului și a Anului Nou. Aceste zboruri vor fi operate în zilele de miercuri și duminică.

Rută fără concurență pentru Wizz Air după ieșirea Blue Air

De menționat că pe ruta Birmingham – Cluj Napoca a operat Blue Air, dar aceștia au decis anularea zborurilor începând de luna trecută și nu avem momentan semne că low-costul românesc ar relansa această rută cu orarul de iarnă.

 

2 comentarii la „Wizz Air anunță zboruri Cluj Napoca – Birmingham cu începere din 16 Decembrie 2018

 • 6 ianuarie 2019 la 13:51
  Permalink

  Buna ziua am o intrebare la compania Wizzair de ce nu pot sa scot check-inul maine la 16:05 am zborul si nu pot sa scot check-inul

  Răspunde
  • 6 ianuarie 2019 la 16:52
   Permalink

   Eu zic să mai încercați, nu văd de ce să nu puteți face check-in cu o zi înainte. Pentru pasagerii care nu au achiziționat un loc odată cu rezervarea, check-inul va fi disponibil doar cu 48 de ore înainte de plecare, iar pentru cei care au achiziționat loc din momentul rezervării check-inul este disponibil cu 30 de zile, dar nu cu mai puțin de 3 ore înainte de decolarea zborului programat.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *