Wizz Air anunță lansarea a trei zboruri pe săptămână pe ruta București – Izmir (Turcia) din luna iunie

Compania aeriană low-cost Wizz Air, cel mai mare transportator aerian de pasageri de pe aeroporturile din România, a anunțat introducerea a unui nou zbor cu plecare din București.

Astfel, începând din luna iunie 2024, Wizz Air va oferi trei zboruri pe săptămână din București spre Izmir (Turcia), pe Aeroportul Internațional Adnan Menderes.

Zborurile vor fi operate în fiecare zi de luni, vineri și duminică.

Primul zbor planificat a fi operat de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București spre Aeroportul Internațional Adnan Menderes din Izmir este în 17 iunie 2024.

Biletele deja au fost puse la vânzare pe site-ul companiei aeriene la prețuri care pornesc de la 199 lei/segment de zbor.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Wizz Air rămâne dedicată să le ofere pasagerilor săi rute excepționale și oportunități de călătorie la prețuri accesibile pentru a explora destinații incredibile din Europa și nu numai. Această rută deservește o altă legătură între două culturi, oferind noi aventuri și experiențe de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm pasagerii români la bordul flotei noastre moderne și eficiente în frumosul oraș Izmir.