Wizz Air anunță o campanie de reduceri de două zile valabilă pentru zboruri până în 15 ianuarie 2024

Compania aeriană low cost Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, a anunțat astăzi lansarea unei campanii promoționale pentru zboruri din rețeaua sa.

Campania promoțională Wizz Air se desfășoară astăzi, 31 octombrie și mâine, 1 noiembrie.

Oferta Wizz Air se aplică pe un număr limitat de zboruri care sunt selectate a fi discountate cu până la 25% din prețul biletelor de avion.

Reducerea de până la 25% se aplică tarifelor, dar nu include taxa de administrare.

Reducerea de până la 25% se aplică zborurilor selectate, disponibile pe site-ul web wizzair.com și în aplicația WIZZ pentru mobil în Perioada promoțională. Perioada de călătorie este limitată, fiind necesar să efectuați călătoriile până pe 15 ianuarie 2024.

Promoția este valabilă doar pentru rezervările efectuate pe site-ul web wizzair.com sau prin intermediul aplicației WIZZ pentru mobil. Promoția nu este valabilă pentru rezervările de grup.

Multe culturi din întreaga lume sărbătoresc Crăciunul și Anul Nou în perioada de călătorie la care se aplică reducerea Wizz Air. Acesta este un moment minunat pentru a experimenta atmosfera festivă, lumini strălucitoare, târguri de Crăciun și tradiții speciale.
Reducerea este excelentă și pentru amatorii de sporturi de iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *