Wizz Air – Anulări și ajustări de zboruri datorită verificărilor motoarelor Pratt & Whitney

Compania aeriană Wizz Air, cel mai mare transportator aerian din România, a anunțat ajustări în cadrul zborurilor operate pentru a putea acomoda verificările solicitate de către producătorul de motoare Pratt & Whitney.

Wizz Air își cere scuze pentru neplăcerile cauzate de acest eveniment neplanificat, aflat în afara controlului nostru, însă siguranța și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor este prioritatea noastră – au declarat reprezentanții companiei aeriene.

Opțiunile pasagerilor de pe zborurile afectate

Pasagerilor de pe zborurile afectate li se va oferi un program alternativ de zbor, opțiunea rambursării complete prin metoda inițială de plată sau rambursarea a 120% din tariful inițial achitat în credit de companie pentru rezervări viitoare.
În cazul în care o rezervare a fost efectuată printr-o agenție de turism, fie ea și online, compania aeriană le recomandă pasagerilor să contacteze agenția care deține rezervarea, pentru a face modificările necesare.

Wizz Air recomandă, de asemenea, verificarea folder-ului de spam în privința e-mailurilor referitoare la posibilele modificări de program.

Wizz Air nu a transmis ce zboruri sunt afectate sau perioada de timp afectată de aceste verificări ale motoarelor.

Și alți operatori de avioane cu motoare GTF Pratt & Whitney sunt afectați

Anunțul Wizz Air vine în urma faptului că producătorul de motoare Pratt & Whitney a rechemat motoarele sale de pe mai multe aeronave Airbus luna trecută.
Rechemarea a afectat operațiunile altor companii aeriene, inclusiv Air New Zealand și Spirit Airlines, cu sediul în SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *