Wizz Air aduce un nou Airbus A321 la București și deschide ruta București – Lyon din vara 2020

Compania aeriană low-cost maghiară a anunțat astăzi extinderea operațiunilor de la Aeroportul Internațional Henri Coandă – București Otopeni prin adăugarea din vara lui 2020 a unei noi aeronave Airbus A321 de capacitate 230 pasageri și deschiderea rutei București – Lyon.

Zborurile pe ruta București – Lyon vor debuta în data de 2 iunie 2020 și vor fi operate în zilele de Marți și Sâmbătă. Zborurile Wizz Air pe ruta aceasta sunt deja încărcate în sistemele de rezervări și pot fi cumpăratge.

Concurență cu Blue Air pe ruta spre Lyon

Concurentul Wizz Air pe relația București – Lyon este Blue Air, care operează această rută din 2016, chiar înainte de campionatul european de fotbal din 2016, unde a jucat și România.
Blue Air operează această rută în sezonul de iarnă tot în zilele de marți și sâmbătă, cu un zbor adițional joia în orarul de vară.

Flota Wizz Air la București crește la 12 avioane

Prin alocarea unei noi aeronave pentru baza de la București, flota dedicată zborurilor de pe aeroportul din București crește la 12 aeronave.

Noua aeronavă bazată la București va permite pe lângă adăugarea rutei București – Lyon și creșterea frecvențelor și a numărului de scaune oferite pe rutele spre Milano, Torino și Tel Aviv.

Citește și  Clarificări de la Wizz Air cu privire la opțiunile pasagerilor când au zbouri afectate de întârzieri sau anulări

Zborurile pe ruta București – Tel Aviv vor crește de la 9 la 14 frecvențe săptămânale, tot la 14 frecvențe vor crește și zborurile spre Milano Bergamo (de la 11 săptămânale), iar ruta București – Torino va fi operată de 4 ori pe săptămână, față de programul actual de 3 zboruri săptămânale.

Cu această extindere, Wizz Air va avea în 2020 în România un număr de 28 aeronave bazate și mai bine de 148 rute către 20 țări, de pe 10 aeroporturi din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *