Wizz Air a sărbătorit 10 ani de când operează zboruri de la Sibiu

Compania aeriană low-cost Wizz Air a sărbătorit în 14 iunie 2024 zece ani de la debutul zborurilor de pe Aeroportul Sibiu.

Primul zbor inaugural operat de Wizz Air de la Sibiu a fost în 14 iunie 2014, atunci când a decolat primul zbor spre Londra.

Începând din iunie 2024, Wizz Air a transportat peste 2.5 milioane de pasageri către și de la Sibiu.

Evoluția de la Sibiu a crescut semnificativ pentru Wizz Air de la Sibiu atunci când și-a deschis o bază în august 2019.

În prezent, Wizz Air oferă zboruri din Sibiu către cinci destinații: 4 destinații în Germania Dortmund, Baden-Baden, Memmingen, Nurnberg și un zbor spre Regatul Unit – Londra.

Marius Ioan Gîrdea, Director General Aeroportul Internațional Sibiu, a spus: „Astăzi marcăm o realizare deosebită: 10 ani de parteneriat de succes cu Wizz Air, inițiat cu lansarea primului zbor în anul 2014 spre Londra. Am început și parcurs această călătorie comună cu încredere și optimism, iar astăzi putem afirma cu mândrie că am reușit să transformăm această viziune într-o realitate. Privind înapoi, suntem mândri de drumul parcurs și de realizările obținute împreună. Privind înainte, suntem entuziasmați de oportunitățile care ne așteaptă și de perspectivele de creștere continuă. Ne angajăm să continuăm să dezvoltăm acest parteneriat, să ne adaptăm schimbărilor și să răspundem cu succes nevoilor pasagerilor noștri. Vreau să mulțumesc echipei Wizz Air pentru dedicare și profesionalism. De asemenea, sunt recunoscător celor aproximativ 2,5 milioane pasageri Wizz Air pentru încrederea acordată. La mulți ani de succes împreună!”

Citește și  Wizz Air reia zborurile București - Tel Aviv din martie 2024

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a declarat: „Suntem încântați să sărbătorim această etapă importantă cu Aeroportul Sibiu. Parteneriatul nostru a fost esențial în îmbunătățirea transportului aerian pentru regiune. Mulțumim sincer Aeroportului Sibiu pentru sprijinul și colaborarea susținute, acordate de-a lungul anilor. Împreună, am construit o bază solidă pentru creștere și un succes continuu.”