Wizz Air a lansat trei rute noi din România, două din București și una din Craiova

Compania aeriană low-cost Wizz Air, cel mai mare operator aerian din România, a lansat o dată cu trecerea la orarul de iarnă trei rute noi cu plecare din România.

Astfel, compania aeriană a deschis zborurile București – Salonic (Grecia), București – Tirana (Albania) și a reluat zborurile Craiova – Dortmund (Germania).

Două zboruri noi de la București spre Balcani: Tirana și Salonic

Zboruri București – Tirana

Zborurile București – Tirana sunt operate în zilele de miercuri, joi, sâmbătă și duminică. Tirana este capitala Albaniei și este o destinație nou intrată pe radarul vacanțelor europene.

Cu clădirile sale colorate, arta stradală creativă și atmosfera cosmopolită, Tirana este un oraș în plină dezvoltare, care combină elemente istorice și culturale cu vibrația modernă a unei capitale europene. Muzeul Bunk’Art, amplasat într-un buncăr comunist, prezintă o înțelegere profundă a istoriei recente a țării. De asemenea, Parcul Mare (Grand Park Tirana) sau Piața Skanderbeg oferă ocazia de a te bucura de spații publice reamenajate și de viața de stradă vibrantă. Bucătăria albaneză, cu preparate precum byrek și tave kosi, completează experiența culturală a orașului. Tirana este un loc deosebit pentru cei interesați de descoperirea unui oraș în continuă transformare și de înțelegerea istoriei și culturii albaneze.

Zboruri București – Salonic (Grecia)

Zborul București – Salonic, în sezonul de iarnă care durează până la finalul lunii martie 2024, va fi operat în zilele de luni și vineri. Începând cu orarul de vară 2024, compania aeriană Wizz Air plănuiește să opereze ruta spre al doilea cel mai mare oraș din Grecia de trei ori pe săptămână.

Wizz Air a lansat zborurile București - Salonic (Grecia)

Se reiau zborurile Craiova – Dortmund

Tot în data de 30 octombrie, s-a redeschis și ruta care leagă Craiova de Dortmund, cu zboruri programate în zilele de luni și vineri.

Guido Miletic, directorul general al departamentului de Servicii Aeroportuare și Marketing din cadrul Aeroportului Dortmund, a spus: „Suntem încântați să includem Craiova ca a noua destinație românească în rețeaua de rute a Aeroportului Dortmund. În strânsă cooperare cu Wizz Air, oferim pasagerilor noștri o gamă variată de opțiuni de călătorie, cererea mare subliniind popularitatea acestora. Introducerea noii destinații vine ca răspuns la preferințele clienților și diversifică și mai mult gama noastră de destinații, promovând schimbul cultural cu orașul vibrant al Craiovei.”

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, adaugă: „Suntem încântați să sărbătorim aceste trei zboruri inaugurale din România într-un interval de timp atât de scurt. Prin intermediul noilor rute, oferim zboruri directe la prețuri reduse către unele dintre cele mai interesante opțiuni de vacanță și destinații de city-break din Europa. Vom continua să inovăm și să ducem mai departe zborurile low-cost sustenabile, în beneficiul pasagerilor români, și sperăm să ne vedem curând pe unul dintre zborurile noastre.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *