Wizz Air a lansat orarul pentru vara 2020 pentru zborurile din România

Compania aeriană low-cost maghiară Wizz Air a pus în vânzare biletele pentru orarul de vară 2020 pentru zborurile din România.

Cel mai mare operator aerian din România, Wizz Air, va avea cu peste 670.000 mai multe locuri la vânzare pe rutele spre și dinspre România față de anul precedent, ceea ce înseamnă o creștere a capacității cu 6.7% față de anul precedent și un plus de aproximativ 3.000 zboruri.

Numărul de rute anunțate anual de către Wizz Air în România a scăzut, dar se consolidează frecvențele. Conform celor comunicate de către Wizz Air, în prezent din România se oferă 147 rute spre 20 țări.

Compania aeriană low-cost Wizz Air operează în România de pe 10 aeroporturi cu aeronave Airbus A320 (180 locuri) și aeronave Airbus A321 (230 locuri).

Punerea la vânzare a biletelor pentru un sezonul de vară 2020 reprezintă o ocazie foarte bună de a cumpăra biletele din timp, înainte ca aeronavele să fie umplute și disponibilitatea mai redusă. Astfel, prețurile pot fi cu mult mai mici decât la o rezervare cu câteva zile sau săptămâni înainte de zbor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *