Wizz Air a inaugurat zborul București – Luxemburg

Compania aeriană low-cost Wizz Air a inaugurat miercuri, 14 iunie 2023, primele zboruri pe ruta București – Luxemburg.

Ruta va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de miercuri și duminică.

Biletele sunt disponibile pe site-ul companiei aeriene la prețuri de la 149 lei / segment de zbor.

Rută anunțată din ianuarie

Ruta a fost anunțată la începutul anului, cu start din 13 iunie, dar startul acestei rute a fost decalat pentru ziua următoare. Inițial, zborurile erau planificate să fie operate în zilele de marți și joi, în cele din urmă compania aeriană modificând orarul și va opera zborurile miercuri și duminică.

Despre Luxemburg

Luxemburg, bine cunoscut pentru amestecul său captivant de istorie, cultură și peisaje pitorești, este o destinație ce merită vizitată de călătorii care doresc să descopere capodoperele arhitecturale ale orașului. De la frumusețea uluitoare a centrului vechi, inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO, până la magnificele cazemate Bock, Luxemburg oferă o mulțime de atracții care vor captiva inimile vizitatorilor.

Iubitorii de natură vor fi încântați de peisajele verzi și de atracțiile naturale ale Luxemburgului. Orașul se mândrește cu numeroase parcuri și spații verzi, inclusiv uimitoarea Vale Pétrusse, care oferă trasee liniștite prin natură și puncte de belvedere impresionante. Cazematele Bock, un labirint subteran de tuneluri și camere sculptate în stâncă, oferă o perspectivă fascinantă asupra fortificațiilor și istoriei militare ale orașului.

Citește și  Wizz Air reia zborurile București - Tel Aviv din martie 2024

Luxemburg este, de asemenea, renumit pentru scena sa culturală vibrantă. Pasionații de artă pot explora colecțiile impresionante de artă contemporană și clasică de la Muzeul de Artă Modernă sau Muzeul Național de Istorie și Artă. Orașul găzduiește diverse festivaluri și evenimente pe tot parcursul anului, celebrând muzica, filmul și artele, într-o atmosferă animată pentru vizitatorii săi.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air, spune: „Suntem încântați să lansăm prima rută cu tarif redus care va oferi o conexiune directă mult așteptată între București și Luxemburg. Acesta este un moment important atât pentru România, cât și pentru Luxemburg. Vom continua să inovăm și să ducem mai departe tradiția zborurilor low-cost sustenabile, în beneficiul pasagerilor români, și sperăm să vă vedem în curând la bordul aeronavelor Wizz Air.”

Două companii aeriene pe ruta București – Luxemburg

Pe ruta București – Luxemburg mai este prezentă și compania aeriană Luxair care operează 3 zboruri săptămânale, în zilele de luni, joi și sâmbăta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *