Wizz Air a facut spectacol la Budapest Air Show cu un Airbus A321

Și în anul acesta, de 1 Mai în Budapesta a avut loc un show aerian de excepție, acompaniat de prezența Wizz Air, companie de altfel fondată și controlată din Ungaria. Și la acest show aerian, Wizz Air a efectuat o serie de zboruri la joasă înălțime deasupra Dunării, pe lângă podurile din Budapesta și lângă Parlament.

Dacă în anii anteriori cei de la Wizz Air au participat la show cu avioane de tip Airbus A320, anul acesta au adus spre deliciul publicului cel mai mare avion mono-culoar oferit de Airbus – versiunea A321, care va zbura și din România.

Căpitanii David Morgan și András Arday au controlat avionul Airbus A321 la ediția din acest an. Aeronava a efectuat trei zboruri deasupra Dunării, prima dată la o înălțime de 100 metri și cu o viteză de 140 noduri cu trenul de aterizare scos, ulterior au efectuat un viraj la un unghi de 45 grade deasupra insulei Margit și s-au întors iar al treilea zbor a fost efectuat la viteză de 300 noduri, cu trenul de aterizare tras, în configurație de zbor.

Pe lângă zecile de videoclipuri încărcate deja de utilizatorii prezenți la fața locului, compania maghiară a promis că va reveni cu un material profesionist complet. Până atunci au publicat un videoclip teaser și vă redau mai jos și videoclipul cu low-pass-ul de anul trecut efectuat cu un A320.

Citește și  Wizz Air reia zborurile București - Tel Aviv din martie 2024

Videoclipul de anul trecut

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *