Wizz Air a depășit 77 milioane de pasageri transportați pe zborurile din România

Wizz Air, compania aeriană cu cel mai mare număr de pasageri transportați pe aeroporturile din România, a anunțat că a atins borna de 77 milioane de pasageri transportați pe rutele din și spre România.

Pentru a marca această realizare, pasagerul norocos, care a călătorit pe un zbor de la Veneția Treviso către București, a fost premiat cu un voucher Wizz Air în valoare de 200 de euro, compania aeriană exprimându-și recunoștința față de pasagerii săi pentru încrederea acordată.

Transportând un volum de pasageri de patru ori mai mare decât populația României, compania aeriană își păstrează ferm poziția de transportator lider în țară, contribuind la dezvoltarea sectorului turistic din România și creând peste 57.000 de locuri de muncă în industriile asociate în ultimii 17 ani.

Deservind o rețea largă de rute, compania aeriană oferă călătorilor români 75 de destinații din 24 de țări.

Datorită investițiilor continue și devotamentului față de pasagerii săi români, Wizz Air este încântată să introducă în mod constant rute, permițând călătorilor să exploreze noi destinații, să se reîntâlnească cu familiile și cu cei dragi lor și să-și creeze amintiri de neuitat.

Călătorii se pot bucura acum de cele mai recent lansate zboruri de la București către Skiathos și Luxemburg, de la Iași către Istanbul și de la Timișoara către Zakynthos. Această extindere a operațiunilor întărește angajamentul companiei aeriene de a oferi o gamă variată de opțiuni de călătorie și de a îmbunătăți experiența pasagerilor săi.

Citește și  Wizz Air reia din decembrie trei zboruri de la Chișinău spre Londra, Milano și Roma

Compania aeriană este constant în căutare de candidați energici și pozitivi pentru posturile sale destinate echipajului de cabină și de zbor în România și rețeaua WIZZ. Dacă ești interesat să faci parte dintr-o companie aeriană în continuă creștere, verifică aici viitoarele zile ale porților deschise programate în orașul tău sau în apropiere.

Robert Carey, președintele Wizz Air, a spus: „Această realizare extraordinară în România marchează o piatră de hotar semnificativă pentru noi. Cu un număr impresionant de 77 de milioane de pasageri transportați, ne-am demonstrat angajamentul neclintit de a oferi opțiuni de călătorie la prețuri accesibile prin tarifele noastre mici și aeronavele sustenabile. Suntem incredibil de mândri și rămânem întru totul dedicați atingerii unor realizări și mai mari în viitorul apropiat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *